Din kurv

98 34 25 02 / info@docuprint.dk / Jacob Petersens Vej 11, 9240 Nibe

Renoverede kopimaskiner

Genbrug er in – også inden for kopimaskiner og printere

Vi tilbyder reparation af alle mærker af kopimaskiner og printere.

En af vores absolutte spidskompetencer hos Docuprint er renoverede kopimaskiner. Brugte kopimaskiner har ofte kørt mindre end 1/3 af den ellers forventede levetid.
Det er spild af ressourcer!

Derfor renoverer vi brugte kopimaskiner. Relevante dele bliver udskiftet, så alle renoverede kopimaskiner og printere fremstår som nye. Dette giver dig mulighed for at spare penge på dit næste køb af en brugt kopimaskine – uden at gå på kompromis med kvaliteten, da vi sikrer, at kopimaskinen kører optimalt.

Vælger du samtidig en serviceaftale på din kopimaskine hos Docuprint, kan du altid få kontakt med en af vores dygtige medarbejdere, som er klar til at hjælpe.

Vi er eksperter inden for renovering af brugte kopimaskiner og sørger for, at en renoveret kopimaskine fremstår som ny. Du vil ikke opleve at få en brugt kopimaskine, men blot en kopimaskine som er tilpasset til dine behov og med en dygtig tekniker tæt på, som altid er parat til at komme og hjælpe, hvis der skulle opstå problemer med din kopimaskine.

Vi tænker på miljøet

Vores leverandører tager ansvar for vores fælles miljø. En tankegang som vi hos Docuprint sætter stor pris på, uanset om du vælger en ny eller brugt kopimaskine. Netop derfor sætter vi også stor fokus på renovering af brugte kopimaskiner. Det skåner miljøet, at vi kan tilpasse en brugt kopimaskine til dine behov i stedet for at smide mange brugte kopimaskiner ud, som stadig har meget af sin levetid tilbage.

Kopimaskine efter dine behov

Vi kan renovere en kopimaskine eller multifunktionsprinter, så den er tilpasset dine ønsker til funktioner – såsom scan, farvekopi, A3-print eller lignenede. Kontakt os i dag og få indblik i mulighederne for at tilpasse en kopimaskine til dine behov. Det er selvfølgelig uforpligtende.