Din kurv

98 34 25 02 / info@docuprint.dk / Jacob Petersens Vej 11, 9240 Nibe

Køb, lease eller leje af kopi- og printløsninger

Din kopi- eller printerløsning skal dække dit behov. Hos Docuprint hjælper vi dig med alt fra storformatprinter og klassisk kopimaskine til refurbished printer og blæk og toner.

Du finder en løsning fra os hos

Fabriksnye og refurbished kopimaskiner og printere

Vi sælger både fabriksnye Ricoh print- og kopiløsninger, men vi tænker meget på miljøet og vi har specialiseret os i også at renovere, reparere og servicere kopimaskiner og printere.

Hos Docuprint får du fuld gennemsigtighed i din løsning og aftale. Opstår der udfordringer med din kopimaskine eller printer, løser vores teknikere problemet så hurtigt som overhovedet muligt.

  • Få en løsning til dit behov, vi tilbyder både køb, lease eller leje af maskiner
  • Spar penge på din kopi- og printerløsning ved at købe brugt.
  • Få serviceaftale, hvis der opstår udfordringer med din løsning.

Investér i en ordentlig løsning, og bidrag positivt til vores miljø.

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål, kan vi træffes på:

+45 98 34 25 02

eller skriv dit telefonnummer og tryk “Ring mig op”, så kontakter vi dig.

Tryghed og sikkerhed, vælg en serviceaftale fra Docuprint

Med en serviceaftale fra Docuprint er du i sikre hænder. Du ved altid, hvad du har af udgifter på din kopi- eller printerløsning. Og på samme tid supporterer vi dig, hvis der opstår udfordringer.

Vi ser helst, at din kopimaskine eller printer aldrig oplever nedetid.
Prøv en serviceaftale fra kun 350 kr. om måneden.

Kvalitet

Vi ved, hvad kvalitet er. Med vores ekspertise renoverer og genbruger vi alt, der kan genbruges. Derfor er kvaliteten altid i top hos os.

Driftssikkerhed

På intet tidspunkt skal du opleve nedetid med dit udstyr. Det stræber vi efter hver eneste dag. Skulle det ske, har du en sikker serviceaftale.

Viden og erfaring

Vores teknikere har en bred viden indenfor kontormaskiner. Ikke nok med at vi kan skille alt fra hinanden, så kan vi også samle det igen.

Vejledning

Når du køber en kopimaskine, printer eller kaffemaskine hos os, bliver du sat ind i alle dens funktioner, så du får det bedste ud af din nye løsning.

Tilgængelighed

Hvis du oplever et problem, går der ikke længe, før vi er på stedet. Du skal føle, at det er nemt, hurtigt og problemfrit. Frygt ej, vi besøger dig.

Bevidst om miljøet

Det, der virker brugt for nogen , kan være spritnyt for andre. Spar penge på en brugt kopimaskine, som er repareret og renoveret.

Det siger kunderne om Docuprint

“I Message har vi brugt Docuprint siden 2021, som vores primære printleverandør til vores HQ og butikker. Vi var på jagt efter ny leverandør, da vi brugte for meget af vores tid på diverse printopgaver, og havde ligeledes en for dyr og kompleks serviceaftale. Efter skift til Docuprint har vi fået en billigere aftale, bedre service, mindre administration og dermed mere tid til at gøre hvad vi er gode til.”

Steffen Flak Poulsen

IT Operation Consultant, Message

Mød teamet hos Docuprint

Vi adskiller os fra andre leverandører. Hos os vil du faktisk tale med en tekniker hver gang.

Det betyder, at vi hurtigt kan handle, hvis du har et nyt behov med din kaffemaskine.

Vores service er baseret på integritet og retfærdighed. Derfor er gode råd gratis, når du taler med os.

Vi føler et stort ansvar i vores arbejde. Ikke kun over for vores kunder og vores arbejdsglæde, men også for samfundsøkonomien.

På Docuprint er vi stolte af at forene forretning med genbrug og bæredygtighed.

claus

Claus D. Nielsen

Servicetekniker
Tel: 98 34 25 02

Torben Nielsen

Indehaver

I 2014 startede Torben Nielsen Docuprint, fordi han ville gøre tingene lidt anderledes. Nedetid på kopi- og printermaskiner skal minimeres, serviceaftaler skal være gennemsigtige, og genbrug er kommet for at blive. Med disse værdier i rygsækken har Torben og Docuprint i snart 10 år leveret bæredygtige kvalitetsløsninger til et utal af virksomheder og brancher

Lad os tage en kop kaffe og uforpligtende snak

Verdensmålene i vores forretning

Hos Docuprint praktiserer genbrug og genanvendelse af kopimaskiner, printere, kaffemaskiner og mange andre dele til disse maskiner.

Vi ser det som en naturlig del af vores forretning at inkorporere FN’s verdensmål nr. 12.

Hele maskiner samt dele og komponenter fra brugte enheder bliver let repareret og udskiftet, så enheden kan få værdi for en ny kunde.

Vi arbejder i en cyklus, hvor vores maskiner får lov til at leve deres fulde levetid ud, men skifter ejere undervejs. Derved reducerer vi kontinuerligt forbrug og produktion, hvilket har en positiv effekt på vores klima.

Udover det tilbyder vi også FSC-mærket papir, som stammer fra skove, der forvaltes på ansvarlig vis.

Tilmeld dig DocuNyt

Når du tilmelder dig DocuNyt, sørger vi for at sende vores seneste tilbud, tips og nyheder direkte til din indbakke.