Din kurv

98 34 25 02 / info@docuprint.dk / Jacob Petersens Vej 11, 9240 Nibe

HP DesignJet Printer

Storformatprinter

Storformatprinter eller Plotter.
Kært barn har mange navne.

Uanset hvad du kalder det, så kan vi hos Docuprint hjælpe dig. Vi finder den rette plotter eller storformatprinter, som passer til behovet på din arbejdsplads.

Vi tilbyder:

  • Plottere i flere bredder
  • Multifunktionsplottere med funktioner som print, scan og kopi
  • Serviceaftale på din plotter
  • Vejledning
  • Mulighed for tilkøb af automatisk opfyldning af plotterpapir og blæk

HP laver en række storformatprintere, som de kalder HP DesignJet Printere. Det er den type plotter, som vi forhandler hos Docuprint.
Skal du bruge en storformatprinter, så er en HP DesignJet Printer det ideelle valg.

HP har et bredt udvalg af plottere, der er gode til både tekniske tegninger og grafisk print. Vi forhandler storformatprintere i flere bredder, som dækker de fleste behov. Vi tilbyder også multifunktionsplottere, som har flere funktioner.

Uanset hvilket behov du har, kan Docuprint hjælpe dig med at finde den rette storformatprinter.

Vi leverer multifunktionsprintere, kopimaskiner, multifunktionsplottere, og plottere til alt fra diverse kontormiljøer til håndværkere – Skal du være den næste tilfredse kunde?

Derfor skal du vælge en HP fra Docuprint

Noget af det, der kendetegner både kopimaskiner og plottere fra HP, er deres brugervenlighed. En multifunktionsprinter eller multifunktionsplotter er nem at bruge. Med flere integrerede funktioner kan den dække flere behov i virksomheden.

Vi står gerne til rådighed i forhold til en præsentation af HP’s storformatprogram. Det vil give dig et indblik i hvilke funktioner, der blandt andet kan gøre hverdagen på din arbejdsplads nemmere, samt hvilke fantastiske resultater HP DesignJet printere kan levere.

Du kan med fordel vælge en serviceaftale på din plotter. Så får du årligt et tilbud om vejledning i din plotter til alle nye medarbejdere. Så kender alle til de mange funktioner, som gør jeres hverdag nemmere med flotte resultater fra jeres plotter eller multifunktionsplotter.

Derudover står vi for alle reparationer og reservedele, når du har en serviceaftale. Du har altid en tekniker i nærheden. Derudover kan du tilkøbe automatisk opfyldning af plotterpapir og blæk.